Hei!

Linn Grete Sandum
Hei, jeg heter Linn Grete og er ansiktet bak At Ease og atease.no

I denne bloggen ønsker jeg å dele hverdagen som gründer, informasjon om utviklingsprosjektet, spennende hendelser og annen nyttig informasjon. Tenkte jeg i første omgang kan fortelle litt om meg og hva som var motivasjonen min for å starte dette firmaet.


Jeg er en dame i sin beste alder vil jeg si. 38 flotte år og to nydelige barn har jeg fått, en gutt på 12 og en jente på snart 10 år. Vi bor i en liten bygd som heter Haug rett utenfor Hønefoss by, i Ringerike kommune. Her lever vi stort sett som alle andre familier, i en hektisk hverdag med jobb, skole, lekser, og fritidsaktiviteter.

Linn Grete og barna

Det er flere grunner til at jeg valgte å starte opp At Ease, en av de største motivasjonsfaktorene er at jeg selv har diagnoser og tilstander som så mange andre mennesker. Som liten hadde jeg barneleddgikt, i voksen alder har dette utviklet seg til psoriasis artritt. I tillegg har jeg atopisk eksem og i graviditeten med sønnen min fikk jeg burning feet syndrom.

Livet går litt opp og ned, og det er nok mange som har kjent på sykdom, tilstander, depresjon og nedstemthet i løpet av livet. Det er sånn at fysisk og psykisk helse ofte henger sammen, og helse generelt henger sammen med hvordan vi har det inni oss.


Jeg er en utadvendt dame som snakker med mennesker både privat og i forbindelse med jobb, i disse samtalene har det kommet frem så mange likhetstrekk. Mange av de jeg har snakket med føler de ikke blir trodd av lege, kollega og familie og savner forståelse for at hverdagen ikke alltid er A4. 

Det er så mange som ikke tør fortelle at de har en «greie», rett og slett fordi man er redd for å bli dømt, satt i bås eller sett ned på. Felles for alle er et sterkt ønske om å bli frisk.

Nå kan jeg ikke hjelpe alle å bli frisk. Men jeg kan bruke egne erfaringer på hvordan jeg har fått en god hverdag, sammen med kunnskap fra de jeg har snakket med til å hjelpe det jeg kan. Jeg har laget en nettside som samler informasjon om diagnoser og tilstander, forslag til fysisk aktivitet og trening som vil hjelpe deg å bli bedre og til slutt produkter som vil lette symptomer.

Alt dette for at flere kan få en så optimal hverdag som mulig ❤️


 ”Alle mennesker har rett på et godt liv, bli sett, hørt og ikke minst trodd på!” 


I tillegg til nettbutikken https://atease.no skal bedriften ved hjelp av forskning, utvikle bedre produkter enn det som er på markedet i dag, til medisinsk behandling. I første omgang gjelder det produkter som bruker varme som behandling for tilstander og sykdommer som har dårlige, eller ingen alternativer i dag.

Med dette ønsker jeg deg en riktig så fin dag.

Vi sees!