Sannheten om livet som gründer?

Ja, dette er det antagelig mange som lurer på, kort fortalt er livet som gründer ekstremt variert. Uten overdrivelse kan det minne om å være på verdens største berg og dalbane. Når du setter deg i vogna, kommer den overveldende følelsen av skrekkblandet fryd. Plutselig er du på topp og turen kjennes ufattelig deilig. Før du vet ordet av det, er du på bunn med et ekstremt sug i magen..

Tenker det oppsummerer følelsen av gründer- livet greit.

En dag står jeg opp med et smil om munnen, tenker på alt det bra som skjedde i går. Før lunsj har det tikket inn et par kjipe beskjeder og det som var så fantastisk i går, er plutselig blitt en kjempe utfordring.

Jeg går fra superdame følelse til bunnløs fortvilelse på tre sekunder 😅 Det høres kanskje ikke så lukrativt ut? 🤷‍♀️ Noen ganger tenker jeg at jeg er GAL som holder på med dette, men det er jo så GØY når jeg får det til. Herregud, tenk så mye jeg har fått til!!

Superwoman

Tidslinjen min er delt opp nå på en ny måte, før og etter oppstart av At Ease.

Før gründer-tilværelsen tenkte jeg at lykken var en jobb hvor jeg tjente godt, hvor jeg hadde masse ansvar og en stillingstittel jeg kunne være stolt av. Et evig jag etter å gjøre det bedre, tjene mer, være flinkere, ha fine ting… Huff! Blir sliten av å tenke tilbake på det..

Nå har jeg aldri hatt dårligere råd og jeg snur hver eneste krone. Det går sport i å handle billig, jeg handler utelukkende kjøtt til halv pris, frukt og grønt på tilbud og jeg løper gjennom salgsstativene for godbiter på 70%. Jeg kaster minst mulig og utnytte det jeg har til det fulle.

Men vet du hva?

Jeg har aldri hatt det bedre enn jeg har nå, jeg er oppriktig lykkelig! Et arbeid som er meningsfullt hvor jeg skaper noe som er bra. Det gir en ubeskrivelig god følelse som gjør meg tilfreds.

Tilfreds sammen med datteren min ❤️

Dere som leser dette blogg-innlegget tror vel jeg er rar som tørr å fortelle sannheten bak fasaden «selvstendig næringsdrivende», det høres jo så flott ut.

En bekjent av meg postet et bilde på Instagram i påsken for et par år tilbake. På bildet var det en bok og et glass vin, teksten under bildet fortalte om en fantastisk deilig påske med #rodogfred #lykke og #livetpåhytta. Et par uker senere fikk jeg vite sannheten bak bildet. Når dette bildet ble tatt ble det samtidig tatt en selfie, et bilde som viste en trist og ulykkelig person og en sannhet som ikke ble postet på sosiale medier.

#livetsmiler

Vi får det faktisk ikke bedre av å fortelle en annen historie enn det som er sannheten..

Tilfreds! det er et godt ord, smak på det!

Er du tilfreds? Er du fornøyd med det du utretter i livet, kjenner du på lykke i hjertet på tross av motgang? Det gjør jeg, og det er nettopp derfor dette føles så riktig. Jeg har indre ro i situasjoner jeg før fikk tilløp til panikk! Det er et klart tegn på at jeg er på rett spor!

Det er jo selvfølgelig en mulighet for at alt dette er den berømmelige 40 års krisa! 🤔😂 Ja, ja! Noen kjøper seg rød Porsche, jeg sa opp jobben. Samme det tenker jeg, bare man har det godt inni seg ❤️

40 år ja, det er ikke lenge til! I følge mine barn er jeg «godt voksen» og utgått på dato 😳🤣 Det er bare å ta det innover seg og gjøre det beste ut av det. Leve livet som jeg vil og gjøre det som føles godt!

Tenker på de gode verdiene jeg gir videre til barna mine. Hvis man jobber hardt, setter seg mål og ikke er så alt for storforlangende, følger «god følelsen», er dedikert og viljesterk! Ja, da kan du faktisk oppnå det man vil.

Hva vil jeg oppnå med At Ease? Jeg vil oppriktig hjelpe mennesker til en bedre hverdag, jeg ønsker et firma som skal vokse i takt med meg og som kan gi meg en ok lønn! Enkelt, men dog så vanskelig! Vanskelig, men ikke umulig 😉

Med dette ønsker jeg alle en tilfreds påske 🐣💛

Klem fra Linn Grete