Mette fikk hjelpen hun trengte hos At Ease.

Mette

En gang i 20 årene kan Mette huske hun hadde unormalt varme ben, mens alle andre gikk med sokker, klarte hun ikke tanken på å ha sokker på føttene. «Litt rart dette, noen ganger kjennes føttene brennende varme på innsiden, men kalde på utsiden».

På dagtid går det stort sett greit sier Mette. Bena kan ofte være varmere enn normalt, men det holder å ikke ha på sokker. Noen ganger fryser jeg på bena, da er det kjekt at kjølesokken kan brukes som varmesokk.

«Det er på kvelden problemet oppstår, når jeg skal legge meg. Jeg kan være kald når jeg legger meg, men det tar ikke mer enn fem minutter før bena brenner. Du kan jo tenke deg hvor lett det er å sove med ben som brenner».

Kjølesokken er ofte i bruk, godt med noe som faktisk hjelper!

Mette er glad i den daglige aktiviteten som husarbeid, hagearbeid og snømåking. Gå tur er en aktivitet hun har blitt veldig glad i og hun går stort sett 30 minutter hver dag.

«Det er godt for kropp og sjel, så får man energi av det også».

Å være aktiv har hatt en god helsegevinst på mye, både blodsukker, diabetes og artrose har blitt bedre etter hun økte aktivitetsnivået.

Mette går stort sett 30 minutter hver dag.

«Det er ikke alltid så mye som skal til, litt er bedre enn ingenting»


Mette er glad hun oppdaget At Ease. Der fant hun Kjølesokken hun har blitt veldig glad i. Den hjelper! «På atease.no fikk jeg hjelp og føler jeg ble forstått». Hun har fulgt rådet om 30 minutters fysisk aktivitet og gjør styrkeøvelsene hun har fått hos fysioterapeuten.


Takk til Mette som deler sine erfaringer med oss ❤️